Mijn huis verkopen

Huis & Co kan u een goede en snelle verkoop van uw huis garanderen. Hierbij maakt Huis & Co uiteraard gebruik van diverse middelen op het gebied van presentatie en marketing.

EEN GOEDE PRESENTATIE BEVORDERT EEN SNELLE VERKOOP

Hoewel de huizenmarkt flink is aangetrokken blijft een goede presentatie van uw huis heel belangrijk. Op Funda wordt meestal als eerste gekeken naar de foto's van uw huis. Vandaar dat wij extra aandacht besteden aan het maken van goede foto's. Zorgvuldig worden de foto's geselecteerd die het meest geschikt zijn voor een goede presentatie, overigens zonder dat de woning door het gebruik van een groothoeklens veel groter lijkt dan hij in werkelijkheid is.

Ook zorgvuldigheid bij het maken van een beschrijving mag u van Huis & Co makelaardij verlangen. Als u dat wenst leggen we de tekst eerst ter goedkeuring aan u voor.

Als de presentatie af is en goedgekeurd zorgen we ervoor dat deze op onze site wordt geplaatst en deze komt dan tevens direct op Funda.Ook plaatsen we uw woning in onze etalage.

Huis & Co makelaardij in Haarlem heeft als VBO makelaar daarnaast een koppeling met onder meer Zuka en Huislijn. Ook maken we gebruik van sociale media, zoals Twitter en Facebook. U kunt - als u dat wilt - uw eigen huis doorsturen naar uw vrienden en kennissen. Uiteraard plaatst Huis & Co een ‘te koop’ bord op het raam of in de tuin en zorgen we voor goede brochures.

BEGELEIDING TIJDENS HET VERKOOPPROCES

In overleg met u plannen we vervolgens de bezichtigingen en voeren deze uit. Als dat de kijker beter uitkomt komt het ook voor dat deze ’s avonds zijn of in het weekend, maar uiteraard alleen als u dat wilt. Na elke bezichtiging koppelen wij terug naar u en laten we weten hoe deze is geweest.

Als er een bod wordt uitgebracht overleggen wij over de te volgen strategie en voeren wij namens u de onderhandelingen, waarbij we voortdurend contact met u houden. Ook het opstellen van de koopakte hoort bij onze taak. Net als het aanwezig zijn bij de inspectie en de notaris op de dag van de overdracht.

Het mag duidelijk zijn: Huis & Co makelaardij in Haarlem begeleidt u van A tot Z. Deskundig en betrouwbaar. Neem s.v.p. vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek. Wij kunnen u ook adviseren over het juiste moment om uw woning in de verkoop te brengen.

GRATIS WAARDEBEPALING!

Bel voor een vrijblijvende afspraak 06-46025328 of mail naar info@huisco.nl