Aankoopbegeleiding

ÉÉN BEZICHTIGING OF VOLLEDIGE AANKOOPBEGELEIDING? HUIS & CO DENKT MET U MEE. 

Huis & Co makelaardij weet hoe belangrijk het kopen van een huis voor u is en dat vindt u terug in onze aanpak. Daar mag u op rekenen.

Makelaar Jacqueline Schouten begeleidt u van A tot Z bij de aankoop van een woning. Mocht u alleen behoefte hebben aan begeleiding gedurende een deel van dit traject of zelfs voor één enkele bezichtiging dan kunnen we hierover uiteraard afspraken maken.

ONZE AANPAK

Allereerst willen we graag weten wat uw wensen zijn. Wat voor type woning zoekt u, wilt u een tuin, in welke buurt wilt u graag wonen en in welke buurt perse niet. Heeft u een goed zicht op uw financiële mogelijkheden? Ook voor een verwijzing naar een erkend hypotheekadviseur bent u bij ons aan het goede adres.

Uiteraard zorgen we ervoor dat u dagelijks het nieuwe aanbod ontvangt. Daarnaast ontvangt u regelmatig van ons suggesties voor een bezichtiging.

Ook starters helpt Huis & Co graag, het valt immers niet mee om voor de eerste keer een woning te kopen. Zeker niet in deze tijd. Wij zijn je hierbij graag van dienst! 

Wij kunnen u adviseren over welke woning het best aansluit op uw wensen. We gaan na of de aangeboden woning z’n geld waard is en we doen onderzoek naar de kadastrale, juridische en bouwtechnische situatie.

Als u uw ideale woning heeft gevonden overleggen we met u over een uit te brengen bod. Door stevig te onderhandelen verdienen we onszelf ruimschoots terug. Uiteraard nemen wij ook de koop- en leveringsakte grondig door.

Tenslotte hebben we een actieve rol bij de inspectie en zijn we aanwezig bij de overdracht.

Ook voor een hypotheekadvies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben connecties met verschillende erkende en betrouwbare hypotheekadviseurs.

MEER INFORMATIE

Bel voor een vrijblijvende afspraak 06-46025328 of mail naar info@huisco.nl